Om oss

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe har varit verksamma inom handel i bil-, släp- och husvagnstillbehör, camping- och fritidsartiklar och brandskyddsprodukter i drygt 25 år. Vårt huvudkontor finns i Oudkarspel, nära Alkmaar, Nederländerna. Vi har även ett försäljningskontor i Tyskland och ett inköpskontor i Hangzhou, Kina.
 
Vi är en partner för små och medelstora företag såväl som multinationella koncerner: tillverkare, inköpsgrupper, grossistföretag och andra återförsäljare. Vår egen produktutveckling, produktion, produktinköp och möjligheten att erbjuda eget varumärke och förpackning har gett oss en internationell position som vi är stolta över.
 
Vi strävar efter att betjäna våra kunder på ett snabbt och flexibelt sätt. Därför kan vi erbjuda kundorienterade lösningar för inköp, distribution och egna varumärken. En affär är en affär. Service och kvalitet kommer alltid först.
 
ProPlus
Vi håller ständigt ett öga på marknaden omkring oss. Därför är produktutveckling mycket viktig inom vår organisation. Kanske du redan har hört talas om våra ProPlus produkter? Dessa är av högsta kvalitet och tillhandahålls av oss, med tillhörande butikskoncept, genom hela sortimentet.
 
Mer informaton
Vill du fråga om något? Tveka inte att kontakta oss! Vi ger dig gärna information.

PAT Europe BV
Haarspit 1
1724BG Oudkarspel
Nederländerna
T 0031 (0) 226 33 14 50
F 0031 (0) 226 33 14 59
E var PROTECT_6da9bea62f3ef163577f1e083a3f32d30='">

Inloggning


Glömt ditt lösenord?

Glömt lösenord


On the 5th, 6th and with a phase-out of the 9th of December we are occupied with the yearly inventory.
Please take this into account with your orders, we are not able to send out goods on these dates.