Meistä

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe on käynyt kauppaa autojen, peräkärryjen ja asuntovaunujen osilla, leirintä- ja vapaa-ajan tuotteilla sekä palontorjuntatuotteilla yli 25 vuoden ajan. Pääkonttorimme perustettiin Oudkarspeliin Alkmaarin lähelle, Alankomaihin. Meillä on myös myyntikonttori Saksassa ja ostokonttori Hangzhoussa Kiinassa.

 
Olemme sekä pienten, keskisuurten että monikansallisten yritysten – tukkuliikkeiden, valmistajien, ostoryhmien, tukkukauppiaiden ja muiden jälleenmyyjien – kumppaneita. Oman tuotekehityksemme, tuotantomme, tuotteiden hankinnan ja kaupan oman merkin pakkauskonseptien kehittämisen ansiosta olemme saavuttaneet kansainvälisen aseman, josta olemme ylpeitä.
 
Me pyrimme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti. Näin ollen haluammekin tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja, kuten hankintaa, jakelua ja kaupan omia merkkejä. Sopimuksemme ovat pitäviä, palvelu ja laatu ensisijaisia.
 
ProPlus
Tarkkailemme jatkuvasti markkinoita ympärillämme. Niinpä tuotekehitys onkin hyvin tärkeää organisaatiossamme. Tunnetko jo ProPlus nimisen tuotevalikoiman ? Nämä ovat korkealaatuisia tuotteita ja koko valikoimamme on saatavilla yhtiökumppaneidemme kaupoista.
 
Lisätietoa
Onko Teillä kysyttävää ? Ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää.

PAT Europe BV
Haarspit 1
1724BG Oudkarspel
Alonkamaat
T 0031 (0) 226 33 14 50
F 0031 (0) 226 33 14 59
E

Sisäänkirjautuminen


Unohtuiko salasana?

Salasana unohtunut


On the 5th, 6th and with a phase-out of the 9th of December we are occupied with the yearly inventory.
Please take this into account with your orders, we are not able to send out goods on these dates.