Over ons

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe handelt ruim 25 jaar in auto-, aanhanger- en caravanaccessoires, camping- en vrijetijdsartikelen en brandveiligheidsproducten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oudkarspel, vlakbij Alkmaar. Wij hebben verder een verkoopkantoor in Duitsland en een inkoopkantoor in Hangzhou, China.
 
Wij zijn dé partner voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als multinationals: grossiers, fabrikanten, inkoopcombinaties, grootwinkelbedrijven en overige detailhandelsbedrijven. Door eigen productontwikkeling, productie, product sourcing en het ontwikkelen van private label verpakkingsconcepten, hebben wij internationaal een positie verworven waar we trots op zijn.
 
Wij streven ernaar om onze klanten snel en flexibel van dienst te kunnen zijn. Wij bieden dan ook graag klantgerichte oplossingen zoals sourcing, distributie en private labeling. Afspraak is afspraak, service en kwaliteit staan altijd voorop.
 
ProPlus
We houden voortdurend de markt om ons heen nauwlettend in de gaten. Productontwikkeling is dan ook zeer belangrijk binnen onze organisatie. Kent u ons assortiment onder de naam ProPlus al? Deze producten zijn kwalitatief hoogwaardig en met bijbehorende winkelconcepten - in de totale breedte van het assortiment – bij ons verkrijgbaar.

Meer informatie
Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

PAT Europe BV
Haarspit 1
1724BG Oudkarspel
The Netherlands
0031 (0) 226 33 14 50
F 0031 (0) 226 33 14 59
E 

 

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten


Op 5, 6 en onder voorbehoud 9 december zijn wij bezig met de jaarlijkse inventarisatie.

Houdt u rekening met het plaatsen van uw orders omstreeks deze data, wij verzenden op deze data geen goederen vanuit ons magazijn.