Om bedriften

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe har vært forhandler innen bil-, tilhenger- og campingvognutstyr, camping- og fritidsartikler og brannvernprodukter i over 25 år. Hovedkontoret vårt ligger i i Oudkarspel, i nærheten av Alkmaar i Nederland. Vi har også et salgskontor i Tyskland og et handelskontor i Hangzhou, Kina.

Vi samarbeider med både, mellomstore og internasjonale selskaper, inkludert grossister, produsenter, innkjøpsgrupper, detaljister og andre forhandlere. Vi utvikler, produserer og leverer vårt eget produkt, og utviker egne konsepter for merking. Dette gjør at vi med stolthet kan kalle oss en stor internasjonal aktør.

Vi etterstreber å betjene kundene våre på en rask og fleksibel måte. Derfor tilbyr vi kundeorienterte løsninger som forsyning, distribusjon og privat merking. En avtale er en avtale, og service og kvalitet kommer alltid først.

ProPlus
Produktutvikling er svært viktig i organisasjonen vår. Derfor overvåker vi markedet kontinuerlig. Kjenner du allerede til  vårt utvalg under navnet ProPlus? Produkter våre er av høyeste kvalitet, og hele utvalget vi selger har medfølgende butikkonsepter.
 
Ytterligere informasjon
Har du spørsmål? Du må gjerne kontakte oss, så kan vi svare på det du lurer på.
 
PAT Europe BV
Haarspit 1
1724BG Oudkarspel
Nederland
T 0031 (0) 226 33 14 50
F 0031 (0) 226 33 14 59
E

Logg inn


Glemt passord?

Glemt passord


On the 5th, 6th and with a phase-out of the 9th of December we are occupied with the yearly inventory.
Please take this into account with your orders, we are not able to send out goods on these dates.