Groothandel automaterialen

PAT Europe is de plek voor al uw automaterialen

Bent u op zoek naar een groothandel in auto accessoires? Dan bent u bij PAT Europe aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar vindt u hier de meest uiteenlopende onderdelen voor uw auto. Met een ruim aanbod uit meer dan twintig categorieën kunt u hier altijd vinden waar u naar op zoek bent. PAT Europe is al 25 jaar een betrouwbare naam in de automotive wereld. Of u nu op zoek bent naar onderdelen of accessoires binnen het interieur, exterieur of losse onderdelen; PAT Europe staat voor u klaar.

Ons assortiment

Professioneel en snel in auto onderdelen

Waarvoor staat PAT Europe? Met de professionele ProPlus productlijn is PAT Europe een toonaangevende naam in de markt. De producten uit deze lijn zijn duurzaam en passen binnen elk type auto. Bent u snel op zoek naar de beste onderdelen? PAT Europe is dé groothandel in auto accessoires en wij kunnen snel leveren vanuit ons uitgebreide assortiment. Tevens is bij PAT Europe private label én dropshipping mogelijk. Dat betekent merkgebonden producten en directe levering aan uw klanten, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. 

Al ruim 25 jaar is PAT Europe als groothandel actief in de wereld van auto accessoires. Met de onderdelen van PAT Europe kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Heeft u dus behoefte aan losse accessoires en wilt u het liefst vertrouwde onderdelen in uw auto? Dan heeft PAT Europe altijd een oplossing op maat. Ook rondom private label is er veel mogelijk, waardoor u aan de slag kan met originele producten gemaakt door PAT Europe, maar verkocht onder uw eigen handelsnaam.

Bekijk de complete categorie automaterialen, of bent u op zoek naar aanhanger onderdelen of caravan/camping accessoires?

Auto accessoires voor elke situatie

Onderhoud, reparatie, een update of enkel voor speciale gelegenheden zoals de winter; bij PAT Europe is aan alles gedacht. Zo hebben wij alles om uw auto ook tijdens de wintermaanden veilig de weg op te sturen, maar hebben we ook gedacht aan de zomervakantie in de bergen. Wilt u een aanhanger of caravan achter uw auto plaatsen, dan kunt u bij PAT Europe ook alle toebehoren en benodigdheden terugvinden. Alle totaaloplossingen voor uw auto zijn vrijblijvend raad te plegen in de webshop van PAT Europe of in onze showroom in Oudkarspel, provincie Noord-Holland. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van PAT Europe.

Bekijk ons ook op Google Maps.

We heten u welkom

Als klant bij PAT Europe staat uw behoefte centraal. Vaste klanten ontvangen van ons aantrekkelijke mogelijkheden binnen de grenzen van private label, dropshipping en ook persoonlijke aanbiedingen. Vraag een account aan en wordt klant bij PAT Europe. Wanneer u inlogt heeft u direct toegang tot het complete assortiment met de daarbij behorende prijzen en beschikbaarheid.

Klant worden >>

Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten