Om os

PAT (Parts & Accessories Traders) Europe har forhandlet tilbehør til biler, trailere og autocampere, camping- og fritidsudstyr samt brandsikringsprodukter i over 25 år. Vores hovedkontor ligger i Oudkarspel nær Alkmaar, Holland, og vi har også et salgskontor i Tyskland og et indkøbskontor i Hangzhou i Kina.

Vi er partnere med både små, beskedne virksomheder såvel som multinationale selskaber: grossister, producenter, købsgrupper, grossistvirksomheder samt andre forhandlere. Vi har med vores egen produktudvikling, produktion, produktindkøb og udvikling af emballagekoncepter til private label opnået en international placering, som vi er stolte af.

Vi stræber efter at være til tjeneste for vores kunder på hurtig og fleksibel vis. Derfor kan vi tilbyde kundeorienterede løsninger såsom sourcing, distribution og private label. En aftale er en aftale, tjeneste og kvalitet kommer altid i første række.
 
ProPlus
Vi er konstant opmærksomme på markedet omkring os, for produktudvikling er helt central for vores organisation. Du kender måske allerede vores sortiment under navnet ProPlus? Det er produkter af høj kvalitet, som kan fås hos os med tilhørende butikskoncepter – i hele sortimentet.
 
Yderligere oplysninger
Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.

PAT Europe BV
Haarspit 1
1724BG Oudkarspel
Holland
T 0031 (0) 226 33 14 50
F 0031 (0) 226 33 14 59
E

Log på


Glemt kodeord?

Glemt adgangskode


On the 5th, 6th and with a phase-out of the 9th of December we are occupied with the yearly inventory.
Please take this into account with your orders, we are not able to send out goods on these dates.