U bent niet ingelogd, hierdoor kunt u mogelijk producten missen die wij wel aanbieden. , of hier om klant te worden.
PAT Europe biedt een breed assortiment aan automaterialen voor zowel interieur als exterieur en onderhoud. Van acculaders, autohoezen en autolampen tot onderhoudsproducten en winterproducten.

Compleet assortiment interieur en exterieur automaterialen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het in grote aantallen leveren van autogereedschap, autoverlichting, acculaders of wieldoppen? Dan bent u bij PAT Europe aan het juiste adres. Onze producten zijn in groot volume te bestellen en vaak direct uit voorraad leverbaar. Ook onderhoudsproducten zoals Epoxy spray zijn onderdeel van onze brede automaterialen catalogus.

Automaterialen groothandel

PAT Europe is de betrouwbare partner voor het in grote aantallen inkopen van automaterialen. Met onze ProPlus lijn hebben wij altijd een oplossing die past bij uw wens. Ook is het mogelijk om veel van onze producten als private label te leveren. Maar ook automaterialen dropshipping behoort tot de mogelijkheden, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Interieur

In de categorie interieur accessoires vind u verschillende artikelen zoals telefoonhouders, zonneschermen en organizers. Ook bieden wij diverse beschermers voor uw auto interieur, bekijk de verschillende kofferbakbeschermers, achterbakbeschermers en autostoelbeschermers. Vaak direct leverbaar en in grote aantallen te bestellen.
Neem voor specifieke wensen contact met ons op.

Exterieur

Ons assortiment bevat ook een ruime keuze aan exterieur accessoires. Denk bijvoorbeeld aan autohoezen, verrijdbare velgenstandaarden en zelfs stootlijsten voor in de garage. Al deze artikelen zijn vaak in grote aantallen direct uit voorraad leverbaar.

Autoverlichting en Elektra

Zoekt u een groothandel voor autolampen? Ga goed verlicht op weg met de autoverlichting van PAT Europe. Ook op het gebied van autoelectra zijn wij de juiste partner voor het leveren van grote aantallen. Onze voorraad bevat verschillende soorten acculaders, omvormers en zekeringen. Ook diverse 12V/24V toebehoren zijn in grote aantallen te bestellen, zoals 12V splitters, diverse 12V verlengkabels en 12V/24V schakelaars.
Inloggen


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten


Op 5, 6 en onder voorbehoud 9 december zijn wij bezig met de jaarlijkse inventarisatie.

Houdt u rekening met het plaatsen van uw orders omstreeks deze data, wij verzenden op deze data geen goederen vanuit ons magazijn.